Vi renoverar och underhåller dina rör för framtiden

Relining eller rörinfodring är ett samlingsnamn på ett flertal metoder för att invändigt renovera rörledningar inom byggnader eller i marken. Relining innebär att rören rensas och infodras med nytt material istället för att byta ut hela rören.

0
ÅRS ERFARENHET
0
UTFÖRDA PROJEKT
0 +
NÖJDA KUNDER

Hur Går Det Till?

Relining är ett enklare alternativ till stambyte där vi gjuter ett nytt rör med det gamla röret som form.

Tre Enkla Steg

Hela avloppet rensas med ett roterande rensverktyg och med vatten, därefter torkas rören.

Vi går in med en videokamera för att inspektera avloppssystemet från insidan. Är rören i dåligt skick har vi teknik för att kunna laga de allra flesta skador.

Via rensluckor, och anslutning för kök, toalett, tvättställ och golvbrunnar går vi in och gjuter nya rör inuti det gamla röret. Det nya röret gjuts med polyeterplast i flera lager. Det nya röret får en tjocklek på ungefär tre millimeter.

PRIVATPERSON

Norrbottens Bygg & Relining har lång erfarenhet av relining hos privatpersoner. Oavsätt om det gäller din villa, lägenhet eller sommarstuga så kan vi hjälpa dig med dina rör och avlopp. Vi gör gärna hembesök.

FÖRETAG

Äldre industrilokaler eller renovering av kontoret? Norrbottens Bygg & Relining fixar era rör och avlopp utan att skapa kaos och avbrott i verksamheten.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Norrbottens Bygg & Relining erbjuder bostadsrättföreningar en snabb, störningsfri och högkvalitativ renovering av hela avloppet – till rätt pris!

Begär En Kostnadsfri Offert Idag

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan. Det går även bra att ringa oss! 

Är Du intresserad Av Våra Referenser?

Kika in på vår referenssida och se ett axplock av våra nöjda kunder. 

Stäng meny