Vi tillhandahåller alla typer av byggtjänster

Oavsett om ni funderar på att bygga nytt eller renovera befintligt så kan vi leverera allt ifrån köksrenoveringar till fönsterbyten.

KÖKSRENOVERINGAR

Vi utför allt inom köksrenovering. Med bred kompetens, stort engagemang och rätt verktyg erbjuder vi kostnadseffektiva helhetslösningar - från idé till färdig produkt. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer och hur just vi kan hjälpa dig!

FÖNSTERBYTEN

Ett fönsterbyte höjer inte bara värdet på er fastighet utan sänker samtidigt era boendekostnader genom att spara på energin. NBR hjälper dig oavsett hur stort eller litet just ditt fönsterbyte är. Vid ett hembesök tar vi hand om måttagning och får hjälp att avgöra vilka fönster som skulle passa hos dig.

OMBYGGNATIONER

Vi utför alla olika typer av renoveringar i villor, fritidshus, lokaler.
Oavsett om du ska renovera hela din bostad eller bara enstaka rum så gör Norrbottens Bygg & Relining jobbet på ett professionellt sätt - till rätt pris!
Kontakta oss så berättar vi mer!

Allt inom bygg

Utför Arbeten I Hela Sverige

Lång erfarenhet och kompetent personal. En väl utförd renovering gör underverk för bostaden, gammalt och slitet blir nytt och fräscht igen.

Du ska inte bara känna att det bli en förbättring – vi visar det också. Oavsett om ni funderar på att bygga nytt eller renovera befintligt så hjälper vi er. 

Stäng meny